Освітній портал Педпреса

понедельник, 14 января 2013 г.


Новорічні свята в Колядинецькому НВК


Зимові канікули-час для активного відпочинку та веселих свят. Більшість школярів з нетерпінням чекають канікул, адже це не лише відсутність уроків та домашніх завдань, а й можливість зайнятися улюбленою справою.
В Колядинецькому НВК розпочалися зимові свята традиційно:учні та батьки зібралися у святково прикрашеному фойє навчального закладу щоб відсвяткувати прихід нового року.
Першими новорічний бал відкрили вихованці дошкільної групи: казкові персонажі, неймовірно чарівні принцеси, мушкетери, клоуни, білочки та зайчики зібралися біля ялинки щоб прогнати лихих Бабу Ягу та Кощія. Хоробрі малята не дозволили лиходіям зрубати красуню-ялинку, а Дід Мороз та Снігуронька вручили їм за це подарунки.
Естафету святкування вихованці дошкільної групи передали учням початкових класів. Різноманіття святкових вбрань вражало різнобарв’ям та яскравістю. Кожен учасник з нетерпінням чекав приходу свята, адже готувались до цієї події завчасно. На свято до молодших школярів завітали  персонажі улюблених казок та, звичайно ж, Дід Мороз та Снігуронька.
Безліч цікавих номерів підготували учні 5-7 класів. Святковий бал відвідали навіть Капосниці(Діана Радіоненко та Марина Москович), які дуже хотіли розсварити всіх учасників свята. Проте розумні та кмітливі учасники розгадали їхній задум та врятували свято.
Фінальним акордом святкування нового року став бал-маскарад для старшокласників, який зібрав всю молодь села Колядинець в стінах рідної школи. Вигадливі костюми та грим перетворили звичайних учнів на талановитих акторів, які, немов справжні професіонали, виконували свої ролі на сцені. Шквал аплодисментів отримали учні 8 класу Саша Мальцев, Арсен Карапетян та Ніка Колісник, які самостійно підготували та виконали танок у сучасному стилі; учні 10 класу Владислав Бакум та Давід Гаспарян, які майстерно зіграли кумів; учень 10 класу Богдан Борисенко та учень 11 класу Євген Гирченко, які виконали роль представників правоохоронних органів;учні 11 класу Євген Васюхно та Валерій Сліпченко, які досконало відтворили образи Шерлока Холмса та  Доктора Ватсона.
А ще на глядачів чекали конкурси, захоплюючі художні номери та новорічна лотерея. Завершилося святкування новорічною дискотекою.

Олена Іванівна Колісник,
 педагог-організатор Колядинецького НВК



Комментариев нет:

Отправить комментарий